Oldalunkon sütiket (cookie) használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rólunk

A  Kft.-ről

44 éves kimagaslóan sikeres németországi, és 12 éves ausztriai tevékenység után Magyarországon, Budapesten is megalakult a WEHA leányvállalata. Az üzletet - Tóth Zoltán vezetésével - 1992. április 13-án nyitottuk meg. Ragaszkodva szlogenünkhöz:

"Mindent egy helyen a kőmegmunkáláshoz"

a betűlyukfúróktól kezdve a legmodernebb kőmegmunkáló berendezésekig, a szerszámok, gépek, kőápoló szerek, kegytárgyak, csiszoló- és vágószerszámok, CNC megmunkáló központok stb. lehető legszélesebb palettáját kínáljuk vásárlóink részére.

Régi üzlet.  Használt gépek felújítása.  Használt gépek felújítása.

Kezdetben, folyamatosan megjelenő újságunkban informáltuk vásárlóinkat termékeinkről, akcióinkról, újdonságokról, az aktuális eseményekről. Néhány éve hírlevél formájában is tájékoztatjuk vásárlóinkat. Facebook oldalunkon is megtalálnak minket, mely nagy népszerűségnek örvend!

A forgalom növekedése kívánta, hogy 1996 szeptemberében egy új, nagyobb, tágasabb telephelyre költözzünk. Üzletkötőink szállítják termékeinket az ország minden pontjára. A megrendelt árukat kívánságra házhoz viszik, vagy 24 órán belül csomagküldő szolgálattal kiszállíttatjuk.

Az új telephely.  Vásárok.  Vásárok.

  Nyitás óta folyamatosan részt veszünk a nemzetközi vásárokon, a Marmomacc – Verona és a Stone-tec Nürnberg állandó kiállítói vagyunk.

Az új telephelyen alkalmanként megrendezésre kerülő, közkedvelt "Nyitott Napok" vásáron a szakmai bemutatókon kívül lehetőség van a gépek és berendezések kipróbálására, az újdonságok megismerésére, eszmecserékre. Az esemény 2012-ben már 21. alkalommal került megrendezésre. Ekkor ünnepeltük cégünk 20 éves fennállását. A szakemberek családostól érkeztek, a messziről jött vendégeket étellel, itallal, ajándékokkal vártuk.

20 éves a Weha Kft. 20 éves a Weha Kft. 

Időnként Erdélyben is tartunk Nyitott Napokat, hogy ott is minél jobban megismerhessék termékeinket.

Szeretnénk a továbbiakban is az Önök jó partnere lenni. A webshopunk beindításával még kényelmesebbé, még könnyebbé szeretnénk tenni a vásárlásokat.

Jelszavunk továbbra is: "Önért fáradozunk!"

Tóth Zoltánné ügyvezető

Az oldal tetejére